2016-01-02 11:00:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Rendezze a terveit!

Napi horoszkóp január 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Minden, amit eddig sikeresen el tudott nyomni magában, most a felszínre törhet. Sajnos ebben szerepelhet egy féltékenységi dráma is. Legyen őszinte önmagához, és a kedveséhez is!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Nyilasban jár, a Mars pedig rögtön átlép a Skorpió jegyébe: újra a magántermészetű kapcsolatai kerülnek a középpontba. Délutánra válasszon egy izgalmas olvasmányt, és pihenjen annyit, amennyit csak tud!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr már a szabadságszerető Vízöntő jegyében áll. Se a kedvesét, se saját magát ne terhelje házimunkával. Menjenek inkább szórakozni, például nézzenek meg egy filmet a moziban, egy romantikus komédia után pedig jöhet némi gyengédség!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ami nem sok jót hoz önnek. Egy régi emlék vagy egy találkozás kimozdíthatja a lelki békéjéből. Az a fontos, hogy azzal törődjön, ami a jelenben történik, és ne az elmúlt napokon rágódjon. A kedvesével ne bonyolódjon felesleges vitákba!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold arra figyelmezteti, hogy a mai napon szakítson időt a szórakozásra és a pihenésre is. Délután szunyókáljon egyet, utána pedig szervezzen valamilyen programot a szeretteivel!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön rendívül jól érzi magát a gondoskodó szerepkörben. A kedveséhez most nagyon közel érzi magát, szervezzen hát egy jó kis közös programot! Mi lenne, ha például wellness napot tartanának, és együtt mennének uszodába, szaunába? Persze az is jó, ha otthon, kettesben töltik a délutánt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Használja a mai napot arra, hogy önmagával törődik! Szedje össze a gondolatait, rendezze a terveit, és lazuljon egy kicsit. Nem kell mindig a kalóriákat számolni, ne legyen lelkifurdalása, ha megevett egy szelet süteményt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kényeztesse magát egy pazar reggelivel, menjen sétálni a városba, és csak azzal foglalkozzon, ami valóban jólesik önnek. Legyen a mai a pihenés napja!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szombaton a Hold a Mérleg jegyében áll: ma csak azzal foglalkozzon, amivel nagyon muszáj. Ha végzett, pihenjen annyit, amennyit csak tud, és kényeztesse magát! Az estét töltse a kedvesével!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Felejtse el a sietséget, végezze szép lassan, kényelmesen a feladatait! Ma komoly konfliktusok törhetnek a felszínre. Őrizze meg a higgadtságát, mert olyasmi szaladhat ki a száján, amit később már nem tud visszavonni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll, és támogatja abban, hogy többet foglalkozhasson önmagával. Menjen masszőrhöz, aludjon egyet, vagy csak olvassa el a napi híreket, vagy a kedvenc könyvét. Este menjen szórakozni!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars már a Skorpió jegyének 0. fokán „kopog”: ez feldobhatja az ön napját. A kedvező bolygóállás nem vonatkozik a vásárlásra, ha valami nagyobb dolgot szeretne venni, azt halassza inkább hétfőre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: